Cursos

Curs Eines digitals imprescindibles

La finalitat d’aquest curs és apropar al professorat d'eïnes digitals per millorar la integració de les TIC en la seua pràctica docent. 

Com convertir arxius, com descarregar videos, com organitzar les pàgines web més vistades, com penjar documents a la xarxa per poder compartir-los, com trebalar en núvol... i moltes ferramentes més.

Curs La Pissarra Digital Interactiva


La finalitat d’aquest curs és promoure i avançar en l’ús de la Pissarra Digital Interactiva, una eina amb un gran potencial informàtic, multimèdia, interactiu i creatiu.

Es pretén una formació metodològica i pràctica que aporte al professorat el coneixement necessari per donar-li un ús en el dia a dia de la pràctica docent.

Aquest curs vol que els assistents aprenguen a utilitzar el software associat, principalment l’Smart Norebook, així com també avançar en la recerca i la creació de recursos per tal de modernitzar i fer més atractiva la manera de presentar el coneixement als alumnes.

Curs Recursos audiovisuals a l'aula


La finalitat d’aquest curs és ensenyar als docents a preparar material en vídeo i àudio per als seus alumnes. Aprendran com editar imatges en moviment i fotografies, així com a incorporar àudio al material visual.

Aprendrem a usar programes com el Movie Maker, el Power Point avançat i l'Audacity.

Curs Mestre a casa

La finalitat d’aquest curs és familiaritzar-se amb la plataforma educativa Mestre a casa i les seues funcionalitats.

Mestre a casa és un entorn educatiu virtual que posa en marxa la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana. Aquest té una portal públic on es centralitzen informació, recursos i zones de participació, i també una zona privada a la que sols poden accedir membres de la comunitat educativa.

La plataforma disposa d’espais reservats per a cada centre on aquestos poden muntar la seua pròpia web a partir d’entorns maquetats i fàcilment editables.
A més, cada mestre té d’un espai personal per gestionar la seua tasca educativa, l’escriptori provat i, d’altra banda, un bloc públic on pot penjar continguts que desitge compartir

Per últim, la plataforma dota a cada classe d’una web de grup de manera que els alumnes poden accedir als continguts que els han penjat els seus mestres i participar activament també disn al plataforma.

Curs Presentacions atractives a l’aula

La finalitat d’aquest curs és dotar el professorat d’eïnes per realitzar presentacions dinàmiques i atractives a l’aula amb contingut multimèdia.

Es pretén que coneguen els programes per realitzar presentacions Power Point, Prezi i FreeMind, i siguen capaços d’utilitzar-los en els processos d’ensenyament-aprenentatge. .

Amb tot, els professors tindran al seu abast les tecnologies necessàries per presentar els nous coneixements a l’aula d’una manera més atractiva i motivadora per als seus alumnes.

Curs Projectes TIC-TAC a l’aula 

La finalitat d’aquest curs és dotar el professorat d’eïnes per motivar i potenciar la participació i col·laboració dels seua alumnes en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

Es pretén que coneguen les possibilitats que ofereixen les eïnes TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació ) poder assolir unes estratègies TAC (Tècniques d’Aprenentatge Col·laboratiu) en el dia a dia de l’aula.

Amb tot, els professors tindran al seu abast les estratègies necessàries per presentar els nous coneixements als seus alumnes d’una manera més integrada amb la seua manera de concebre la realitat així com un reclam motivador on els alumnes seran partícips de la construcció del nou coneixement.

Curs Propietat intel·lectual en els recursos a l’aula

La finalitat d’aquest curs és dotar el professorat dels coneixements necessaris per respectar i fer ús de la propietat intel·lectual tant dels materials aliens presentats a l’aula com dels materials d’elaboració pròpia.

Es pretén que coneguen les normes legals vigents i les llicències relacionades amb la propietat intel·lectual respecte a diferents tipus de materials, obres i suports. I també que tinguen accés a bancs de recursos propis de l’àmbit educatiu.

Amb tot, els professors tindran al seu abast les estratègies necessàries per presentar els recursos educatius d’una manera segura respectant els drets d’autoria dels seus creadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols comentar l'entrada?